Daftar sebagai ejen Chocodap’s, percuma MINI BITES MILK CHOC bermula 1 hingga 10 September

Bila jatuh, jangan takut untuk bangun. Jatuh berkali-kali, bangunlah juga berkali-kali. Sesiapa sahaja yang menceburi bisnes, pasti mahu berjaya. Tetapi, jalan menuju kejayaan itu bukanlah semudah yang kita sangka.

Rintangan, cabaran itu ‘makanan’ orang berniaga.

‘Setiap manusia pasti akan diuji dengan 1001 masalah. Kau selaklah mana-mana kitab, rujuklah mana-mana buku atau pakar sekalipun, kita hidup memang akan menghadapi rintangan. Persoalannya, apakah diri harus terus dibiarkan persoalan yang remeh temeh seperti ‘Aku rasa…aku rasa…’, pesan Datuk Wira Azizan Osman.

Kita semua sedang melalui fasa pandemik yang mana menyaksikan sebahagian besar sektor ekonomi terutama membabitkan Industri Kecil Dan Sederhana (IKS) antara yang terjejas.

Bagaimanapun, terdapat segelintir usahawan yang masih mampu bertahan dalam dunia perniagaan, biarpun terpaksa berhadapan dengan cabaran yang getir.

Di Chocodap’s, bimbingan dan panduan untuk mula berniaga disediakan! Untuk yang pernah jatuh dalam bisnes, jangan takut untuk mula semula. Sertai jenama coklat atas talian terkemuka, Chocodap’s sekarang. Bermodalkan RM 170, anda boleh melangkah setapak ke atas dari Dropship ke level Captain. Bukan itu sahaja, anda juga bakal menerima 60 gram Mini Bites Milk Chocolates.

Tawaran berlangsung selama 10 hari sahaja bermula 1-10 September 2021. Jangan ketinggalan ok? Untuk pertanyaan/ pendaftaran, hubungi kami sekarang di 012- 945 7040.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment