Dec 01
Berjaya beli kereta idaman, Nana titip pesan untuk bakal usahawan coklat, “Hasil tidak pernah khianati usaha”

Rumah dah ada, kini giliran memiliki kereta pula tercapai! Alhamdulillah tahun 2021…

Nov 29
Terkejut lepas rasa Chocodap’s, kenapa tu Datuk Fazley?

Kalau belum datang, anda kena lelaju menuju ke pusat beli belah Aeon Nilai kerana kini…

Nov 26
Ubah mood dengan Chocodap’s, dah cuba ke belum?

“Mama, jom la jalan. Kan weekend?” Pernah tak korang diaju soalan ni tapi mood kelaut…

Nov 25
“Bukan kisah dongeng, coklat boleh jadi emas”- Sha-Lina ukir nama team atas cincin sebagai pembakar semangat J2V

“Alhamdulillah, penantian telah berakhir. Saya dan Lina dah terima hadiah emas dari…

Nov 24
Minat MAKAN atau BISNES coklat? Jom ke Nismilan Showcase 2021!

Sepanjang 12 hari bermula hari ini, anda yang berada di Negeri Sembilan dan sekitarnya…

Nov 23
CEWAH! Hati Kak Tyq Dup-Dap-Dup-Dap pertama kali nampak Chocodap’s

Tak perlu tunggu gaji hujung bulan, anytime boleh masuk mall cari barang. Itu yang…

Nov 17
Sanggup lepaskan kerjaya lama, bekas security guard pasang niat ubah nasib

“Seronok jadi guard cuma dalam hidup saya mahu cuba sesuatu yang baharu, tidak hanya…

Nov 15
Ada haters dalam bisnes? Baca perkongsian ini!

Pakar motivasi terkenal, Datuk Wira Dr Azizan Osman pernah berkongsi pesan “Dalam…