Category: Event

Sep 24
Klinik Khas Captain Chocodap’s 2021

Pernah tak anda post menjual barang tapi tiada yang sudi like atau komen. Rasa macam…

Sep 17
Jom Sedut Ilmu, sertai KLINIK KHAS DROPSHIP CHOCODAP’s ESOK!

“Aku nak start bisnes tapi takut lingkup macam dulu” “Syok tengok orang lain boleh…

Sep 03
Daftar sebagai ejen Chocodap’s, percuma MINI BITES MILK CHOC bermula 1 hingga 10 September

Bila jatuh, jangan takut untuk bangun. Jatuh berkali-kali, bangunlah juga…

Sep 02
Tengah sibuk masak, suri rumah teruja terpilih menang RM 500

Baru dua bulan sertai Chocodap’s, nampaknya tuah menyebelahi Aien atau Ainorida…

Aug 24
Paralimpik Tokyo 2020: Selamat maju jaya kontinjen Malaysia!

Debaran makin terasa! Seramai 22 atlet Malaysia termasuk empat wanita kini berada di…

Aug 20
Gali ilmu selagi boleh, sertai Klinik Khas Dropship 1.0 ESOK

Kenal pasti jenis perniagaan yang ideal untuk dijalankan sepanjang Pandemik ini!…

Aug 18
Peluang menang wang tunai Ogos ini, ikuti syarat berikut…siapa tahu anda orang yang kami cari!

HADIAH WANG TUNAI MUNGKIN MILIK ANDA, NAK TAHU CARANYA? Sempena kelahiran anak keempat…

Aug 11
Tahniah Tuan Farhan, Ticer Sarah…Baby Number 4 is HERE!

BABY 1 MUHARRAM 1443, BABY CHOCODAP’S. Jutaan syukur untuk hari yang sangat…

Jul 27
Idea Hadiah Untuk Yang Tersayang Sepanjang PKP

Hari jadi si dia dah dekat, nak jumpa tak boleh pula. Nak ajak makan? Kita masih belum…

Jul 19
Elak ziarah, jamuan lepas solat…Jom semak amalan sunat pagi Aidiladha!

Dalam kita bergembira meraikan Hari Raya Aidiladha, jangan sesekali melanggar prosedur…