Tag: kisah ejen Chocodap's

Sep 27
Dua tahun terlantar sakit, Puan Liyana bangkit kuat bersama Chocodap’s

Pernah mengusahakan tadika, Puan Iliyana Idrus terpaksa melupakan hasrat untuk…

Sep 24
Klinik Khas Captain Chocodap’s 2021

Pernah tak anda post menjual barang tapi tiada yang sudi like atau komen. Rasa macam…

Sep 23
Buang karakter pemalu, Chocodap’s berjaya ubah Gomathy!

Seronok meskipun ini merupakan pengalaman pertama berniaga coklat! Bagi Gomathy…

Sep 22
Kenapa bisnes Chocodap’s patut jadi pilihan? Rugi kalau tak baca!

Coklat dan sesiapa memang berpisah tiada, setuju tak? Dari zaman kanak-kanak sampai…

Sep 21
“Dulu suami tak berapa support, sekarang dia yang paling excited bungkus coklat” -Pn Wani

Sejak total lockdown dilaksanakan tahun lalu, ramai yang memilih untuk memulakan…

Sep 20
Kisah inspirasi OKU bangkit, Abang Bob pasang niat bawa ibu tunai Umrah, bantu rakan senasib

“Lima tahun lalu, lima jari kaki kiri terpaksa dipotong akibat kencing manis. Sejak…

Sep 17
Jom Sedut Ilmu, sertai KLINIK KHAS DROPSHIP CHOCODAP’s ESOK!

“Aku nak start bisnes tapi takut lingkup macam dulu” “Syok tengok orang lain boleh…

Sep 15
HEBAT! Sibuk di hospital bukan halangan Eza berniaga, raih lebih RM2000 setiap bulan

Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih! Bagi Eza Noorhaleza, biarpun sibuk dengan…

Sep 13
Lawan ‘Monday Blues’ dengan tips berikut, bangkit semua!

‘Argh malasnya harini, benci lah Isnin! Kan best harini still cuti’ Ehem…ada tak gang…

Sep 10
Dari rakan pejabat ke rakan kongsi, Sha-Lina niat lahirkan lebih ramai ejen di masa depan!

Bermula dari rakan pejabat menjadi sahabat. Kepercayaan antara satu sama lain…