CHOCODAP’S KINI DI 1000 STESEN PETRONAS SELURUH MALAYSIA

Syukur Alhamdulillah jenama Chocodap’s kini melangkah satu tapak ke hadapan! Coklat Chocodap’s kini boleh didapati di 1000 stesen minyak Petronas di seluruh Malaysia bermula November ini.

Hari ni King Ainaa Nabihah update dia berjaya hantar Chocodap’s ke 10 station petronas. MasyaAllah tabarakAllah semoga menjadi satu turning point untuk usahawan Chocodap’s terus terbang tinggi dengan platform baru ni.

Kami pihak HQ usaha habis baik mencari ruang dan peluang untuk usahawan kami berjaya. Ramai jugak usahawan Chocodap’s yang dah mula membuka tapak kiosk di Mall seperti AEON, MYDIN, LOTUS, GIANT & pasaraya yang berdekatan mereka.

Diakui, tahun 2022 amat mencabar buat kami tapi kami bersyukur Allah SWT izinkan tahun 2020 & 2021 menjadi the best year buat kami dan tahun ni adalah fasa kami berlajar mencari alternative lain untuk terus bertahan.

Normal graf bisnes tiada yang “maksum” cantik naik macam kita naik tangga, tapi graf bisnes sentiasa ada fasa turun dan naiknya. Cuma Ticer belajar di setiap cabaran kalau kita dapat lepasi dengan baik, InsyaAllah result terbaik kita akan capai. 

Rezeki Allah Maha Luas & Tidak akan pernah habis. Terus berusaha dengan sabar, pasti akan ada jalan kejayaan menanti di depan sana.

Credit gambar: King Ainaa Nabihah

TERUS FLY HIGH 🚀

LET’S SUCCESS MAKE NOISE 🤜🏻🔥🤛🏻

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment