Gali ilmu selagi boleh, sertai Klinik Khas Dropship 1.0 ESOK

Kenal pasti jenis perniagaan yang ideal untuk dijalankan sepanjang Pandemik ini! Selain perkhidmatan penghantaran, jualan makanan antara jenis perniagaan yang anda boleh pertimbangkan.

Lihat tempoh pandemik ini sebagai peluang memulakan perniagaan tetapi biarlah dengan strategi dan ilmu dalam menghadapi pasca Covid-19.

Jika masih buntu memikirkan untuk mula berniaga tapi bimbang kerana tiada pengalaman, jangan risau kerana di Chocodap’s bimbingan untuk usahawan baharu disediakan.

Bakal usahawan perlu cekap mengendalikan kewangan dan mengurus perbelanjaan dengan bijak selain merebut peluang melonjakkan perniagaan. Cari jalan agar kemampanan perniagaan dapat diteruskan dalam apa jua keadaan.

Kami ingin menjemput semua Dropship untuk hadir ke Klinik Khas Dropship 1.0 pada 21 Ogos 2021 (Esok) bermula jam 9.30 am hingga 4 pm.

Kami bawakan usahawan Chocodap’s berjaya yang bermula sebagai Dropship suatu ketika dahulu. Jangan ketinggalan!

Nota kaki: Empat speaker jemputan akan memeriahkan sesi Zoom Klinik Khas Dropship 1.0 esok. Anda boleh bertanya terus kepada mereka jika terdapat sebarang soalan mengenai membina kerjaya bersama Chocodap’s.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment