Oct 10
Syoknya berniaga Chocodap’s di stesen minyak Petronas, anda bila lagi?

Siapa kat sini bila singgah stesen minyak Petronas mesti nk pusing-pusing dulu dalam kedai mesra dulu? 😍 Mesti korang pernah nampak Chocodap’s dalam tu kan? 😋 Salah sorang ejen Chocodap’s, Izzati Abdul Halim berkongsi pengalaman menarik jual secara offline di stesen minyak Petronas. Pengalaman menarik? 🍫 Dah pasti ada banyak kisah suka duka sepanjang perjalanan […]

Oct 06
Jom ke booth Chocodap’s di Paradigm Mall JB 5-8 Oktober

Jangan pening kalau nak cari coklat. Nak bagi hadiah hari jadi, kahwin, ulang tahun…pendek kata untuk yang teristimewa, Chocodap’s kan ada! Tambah dengan promosi Beli 1 Percuma 1 sekarang, takkan tengok je kan wak? Hehe Warga JOHOR korang wajib singgah BOOTH CHOCODAP’S tau. Ada banyak PROMOSI Best dekat sini. Yuk ke Paradigm Mall, Johor Bahru […]

Oct 01
Selamat ulang tahun ke-8 Chocodap’s!

Chocodap's meraikan ulang tahun ke- 8, terima kasih atas sokongan berterusan.

Sep 28
Chocodap’s mendarat di kota Sepanyol!

Safely landed at Royal Palace Spain Chocodap’s dah sampai sini walaupun Ticer tak pernah jejak lagi kaki kat Spain ni Apa pun million thanks to Puan Norliza Ajis yang terbangkan sekali coklat Chocodap’s melancong bersama ke sana. Yang pergi melancong bawa Chocodap’s, jangan lupa tag kami tau!

Jul 21
Carilah ilmu walaupun sampai ke negara Cina…

Mesti selalu dengar kan pepatah di atas. Kali ini betul2 trip explore market di China yang mana di Guangzhou sahaja ada hampir 20 juta rakyat. Di kalangan mereka jer dah boleh buat ekonomi berjalan dengan baik. Semalam pergi kawasan yang fokus untuk kain sahaja yang luasnya mencecah 7 km, fuhhh memang suku jela dapat jalan. […]

Jul 07
Ejen Nora Gazi: Satu memang tak cukup!

Alhamdulillah rezeki hari nie, selesai hantar stok coklat dekat kawan untuk anak-anak murid dia petang nie. Petang ni saya bawa tiga balang Chocojar juga ke sekolah, order daripada kawan dengan anak murid, lama dah depa tunggu stok nie sampai. Kebetulan stok sampai petang semalam, sebelum kena sambar dengan orang lain baik kita rasa dulu dan […]

Jul 04
Chocojar by Chocodap’s in the making, akan datang tak lama lagi!

Tengah rancak merewang “CHOCOJAR BY CHOCODAP’S”. Dah ready nak nikmati Chocojar by Chocodap’s? Ni diaaaa, kami dah ready bahan-bahan nak buat 1000 bottle, sabar yer anak-anak Chocodians! Baru jer iklan start jumaat lepas, teaser dulu, Alhamdulillah lain macam yang lama-lama pakat nak come back & kembali aktif. Alhamdulillah rezeki milik Allah, kita usaha jer, tiba […]

Jun 29
Salam Aidiladha 1444H/2023M

Semoga setiap pengorbanan kita di muka bumi ini demi sesuatu kebaikan akan mendapat redha Allah SWT. Indah langit kerana awan,Indah laut kerana kebiruan,Indah Aidilfitri kerana kemaafan,Indah Aidiladha kerana pengorbanan. Mata kadang salah melihat,Mulut kadang salah berucap,Hati kadang salah menduga,Maafkan segala kekhilafan. Mohon maaf zahir dan batin dari kami Chocodap’s HQ. SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA Ikhlas […]

Jun 18
Goodies ‘sempoi’ untuk event, korang order kami hantar sampai rumah!

Alhamdulillah siap jugak order daripada salah seorang customer tetap Nora. Dapat tempahan dari Khamis, minta buat goodies simple macam nie 100 pcs coklat. Nora pun on kan je sebab semua bahan2 dah ready stok tinggal plastik macam aiskrim tu je kena cari dekat kedai. Lepas asar Nora pecut pi cod, mak kat rumah pun tak […]