Category: Case Study

Nov 26
Ubah mood dengan Chocodap’s, dah cuba ke belum?

“Mama, jom la jalan. Kan weekend?” Pernah tak korang diaju soalan ni tapi mood kelaut…

Oct 25
Syok pulang kampung, tapi lebih syok kalau ada…

‘Balik kampung, hoo hoo hooo balik kampung, hoo hoo hoo hati riang…’ Memang syok kalau…

Oct 14
Tiada alasan untuk lengah berniaga, Chocodap’s bisnes paling MANTUL sejak 2015

Memang duit bukan segalanya. Ayat ini mungkin selalu digunakan untuk individu yang…

Sep 22
Kenapa bisnes Chocodap’s patut jadi pilihan? Rugi kalau tak baca!

Coklat dan sesiapa memang berpisah tiada, setuju tak? Dari zaman kanak-kanak sampai…

Aug 26
Bila anak-anak dah lama ‘terperuk’ dalam rumah, apa agaknya aktiviti yang best untuk dibuat?

“Mama, boring lah duduk rumah lama-lama” Pasti ada daripada anak-anak anda yang pernah…

Aug 16
Jaga kesihatan mental di rumah sepanjang Pandemik, boleh cuba tips ini!

Wabak Covid-19 bukan saja mengancam nyawa malah mampu menjejaskan keamanan, dan…

Jul 16
Newbie, Ini Checklist Sebelum Mula Bisnes Online!

“Pepatah yang bulat tidak datang bergolek, yang pipih tidak datang melayang” pepatah…

May 05
Gastrik bukan alasan ‘ponteng’ puasa

Masalah gastrik yang dialami oleh sesetengah orang tidak seharusnya dijadikan alasan…

Apr 29
#tipspuasa: Bila perut asyik ‘meragam’, apa nak buat?

Puasa dah masuk hari ke-18 tapi ada yang masih rasa struggle setiap hari. Tak apa,…

Apr 20
Lepas berbuka je badan jadi lemah, mengantuk…kenapa agaknya?

“Adoi, mengantuk betul lah lepas berbuka puasa ni” Perasan tak setiap kali settle…