Category: Berita Semasa

Sep 14
Ibarat dapat peluang kedua, Mama Pya kongsi pengalaman bertarung dengan Covid-19

“Saya ibarat diberi peluang hidup semula,” demikian kata Mama Pya atau King Safiyah…

Jun 30
Kibar bendera putih depan rumah jika perlukan bantuan

Kempen kibar bendera putih di depan rumah kini mendapat perhatian warganet. Kempen ini…

Jun 09
Macam-macam ada, 7 jenis coklat dalam 1 pek JUMBO

CHOCODAP’S JUMBO FOR ALL ❣️ Wow…the more the merrier! 7 in 1 guys, yes 7…

May 15
Buat yang tertanya, Chocodap’s ini halal ke? Semak perkongsian ini!

”Ish…takut lah nak beli, betul ke halal? Mana buktinya?” Jangan bimbang, jangan…

Apr 26
Dah boleh mula fikir…Kuih, biskut atau coklat pagi Syawal nanti?

Kuih raya dan Aidilfitri, memang tak boleh berpisah jauh. Tak lengkap raya tanpa kuih…

Apr 12
Check list menjelang Ramadhan, yuk semak!

Apakah persediaan menjelang bulan Ramadhan? Sudah tentu mahu menjadi lebih baik &…

Mar 04
Mmm…Coklat atau batu berwarna ni?

Mengelip-ngelip warnanya! Kemaen unik coklat Meteor by Chocodap’s ni. Sekali pandang…

Feb 18
Cuaca panas dekat luar tu, jaga-jaga kalau nak…

Aduhai, panasnya cuaca kat luar tu 🤒 Nampaknya fenomena El Nina kembali lagi. Makin…

Feb 18
Ramadan kian menjelma, jom start ganti puasa dengan…

Psst…bulan Ramadhan makin menghampiri kita. Kurang daripada dua bulan sahaja, kita…

Feb 02
Rasa mengantuk je bile WFH? Cuba dapatkan ni!

Petang-petang sambil work from home ni kadang-kadang boleh terlena dibuatnya.…