Tag: Coklat sedap

Jan 29
Raya dah dekat, jom buat side income!

Pejam celik raya pun dah nak dekat, NAK BUAT SIDE INCOME TAPI TAK TAHU NAK BUAT BISNESS APA Ha! Jangan pening kepala, jom buat income dengan Chocodap’s. Tukar coklat jadi DUIT . Tuan puan boleh baca sendiri testimoni di bawah hasil jualan coklat Chocodap’s. Memamg produk MUDAH JUAL! Bahan marketing dan group bimbingan pun disediakan […]

Jan 28
Nak buat majlis? Jom tempah dewan Chocodap’s hari ini!

Alhamdulillah event ke-13 pada pagi tadi dan sekarang sedang berlangsung event lain belah petang. Big thanks to all yang sewa dewan kami. Kami sangat hargai Siapa yang masih tak jumpa dewan yang cantik dengan harga mampu milik. Jom kami bantu korang

Jan 26
Nampak sempoi, rupa-rupanya PADU!

Coklat simple tapi kaya dengan rasa Rupa yang mahal dengan harga marhaen Tak lain tak bukan, sudah semestinya CHOCBAR CHOCODAPS Coklat yang penuh dengan rasa koko Boleh makan begitu je Boleh juga dimasukkan dalam masakan Pelbagai resepi boleh dicuba dengan CHOCOBAR Berminat ? Jom dapatkan sekarang

Jan 21
Majlis Maulid Chocodap’s Berselawat

اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ Syukur alhamdulillah selesai Majlis Maulid kami semalam “Chocodap’s Berselawat” bersama Abdullah Razak UstazlahOfficial. Terima kasih ustaz dalam kesibukan sempat spend masa bersama Chocodap’s malam semalam. Kami mulakan bulan pertama tahun 2024 ini dengan mencari keberkatan Ilahi, semoga dengan izinNya dipermudahkan segala urusan kita semua sepanjang tahun […]

Jan 19
Kejar akhirat, kejayaan dunia pasti datang – Noraini Mat Seman

Alhamdulillah. Mengalir air mata seorang ibu di pagi Jumaat mulia ini. Syukur ya Allah atas kurniaan yang tidak ternilai ini. Bagi Noraini Mat Seman, dia tidak memaksa anak-anaknya untuk menghafaz Al-Quran namun segalanya hadir atas minat anak sendiri. “Mama hanya memberi dorongan. Tapi syukur anak-anak mama semua dgn rela hati ke arah itu. Hazeeq dh […]

Jan 17
Mana nak cari coklat rasa international?

Tak perlu terbang jauh pergi ke luar negara untuk dapat coklat yang sedap ✈ Sebab korang boleh dapatkan coklat bar yang sedap tu kat Chocodap’s !CHOCOBAR kami KAYA dengan RASA KOKO yang boleh menggugat selera pada gigitan pertama 🤤 Boleh makan begitu sahaja, 🍫Boleh juga dijadikan topping kek, 🧁🍩Boleh dimasukkan dalam masakan 🍪 Jangan tunggu […]

Jan 16
Stok coklat dah selamat landing, wuhooo!

Masyallah Masyallah… Penantian satu seksaan, korang setuju tak? Alhamdulillah akhirnya stok dah selamat sampai tengah malam tadi. Bayangkan tengah Maghrib, tetiba phone bunyi. Settle solat terus check phone, Alhamdulillah stok dah sampai depan rumah! Rupanya dah dua kali orang delivery orang delivery tu panggil nama, kita je yang tak dengar. Berdesup kita lari ke pagar! […]

Jan 15
Ramadan tak lama je lagi, jom standby kurma ajwa!

Setiap kali tibanya bulan Ramadan, kurma merupakan antara makanan sunnah yang dicari-cari umat Islam di seluruh dunia. Bukan hanya menjadi tumpuan ketika berbuka puasa, kurma juga dijadikan amalan oleh sebilangan besar umat Islam ketika bersahur. Tunggu apa lagi, jom dapatkan kurma ajwa Chocodap’s dari usahawan kami seluruh Malaysia 🤩

Jan 09
SATU memang tak cukup!

Yihhh, geram je bila dengar satu tak cukup! Tapi apa yg tak cukup? Relax kak, kami bukan cakap psl satu isteri tak cukup tapi coklat ni kalau satu sah-sah tak cukup he he he… Dengan rasa coklat sesame yang sedap, tambah pula sebiji almond kat dalam. Wallaaaa 😋 WAJIB TRY SEKARANG SEBAB:👉 Hot item, selalu […]

Jan 04
Stok dah mendarat, jom dapatkan harini!

Setiap orang pasti ada azam tahun baharu tersendiri yang perlu dicapai! Kalau tak dapat buat tahun lepas, lakukan tahun ini. Pasang niat untuk ubah diri jadi lebih baik dan berkualiti. Contoh terbaik daripada Kak Liza, agent dari Labis yang kembali buat come back tahun ni! Nampaknya stok dah mendarat di rumahnya. Katanya, belum sempat unboxing […]