Tag: Chocodap’s

Jul 08
Nak kekalkan momentum dalam bisnes? JOM RECHARGE di MARVEL 3.0!

Bila berniaga, ada hari kita sangat bersemangat, ada hari kita rasa down dan ‘lemau’…

May 27
Sibuk kendali kes Covid-19 bukan halangan Dr Rosila hilang fokus berniaga

“Hasil berniaga Chocodap’s, saya dapat bersedekah dan memberi lebih lagi kepada…

May 15
Buat yang tertanya, Chocodap’s ini halal ke? Semak perkongsian ini!

”Ish…takut lah nak beli, betul ke halal? Mana buktinya?” Jangan bimbang, jangan…

May 07
Raya dah dekat, jangan lupa hidang Premium Box pagi Syawal nanti!

‘Rasalah ketupat ini, dengan rendangnya sekali,’ ‘Sudilah rasa…

Apr 22
Kalau dulu asyik meminta, Kak Dyll ubah mind set…Hasilnya memang buat korang terkejut!

“Impian saya nak jadi anak yang paling banyak hulur duit dekat mak ayah. Bila-bila…

Apr 16
Diberhentikan kerja, terjebak jual coklat di Langkawi “Saya terkejut rupanya…”

Walaupun masih ‘hijau’ dalam arena perniagaan coklat, Kak Chaq atau nama…

Apr 02
“Suami pun terkejut”- Pn Huda Abdullah lega bila…

Selepas menyertai Chocodap’s pada tahun 2019, kehidupan Puan Nurul Huda Abdullah…

Apr 01
Beli rumah harga setengah juta, bukan ‘kaleng-kaleng’ pengorbanan Rina…

Pahit jerih Nursalfarina Awaludin atau mesra disapa sebagai Rina akhirnya berhasil…

Mar 25
“Makan pakai biasa takpa, janji simpanan luar biasa”- TAHNIAH Wan Ainaa miliki tanah kedua

Tiada apa yang mustahil asalkan ada usaha dan doa! Itu definisi sesuai buat Wan…

Mar 16
Dulu disindir tak bekerja, ibu Noor nekad ubah demi…

“Kalau dulu semua hanya sekadar cukup makan, sekarang Alhamdulillah serba serbi…