Minat MAKAN atau BISNES coklat? Jom ke Nismilan Showcase 2021!

Sepanjang 12 hari bermula hari ini, anda yang berada di Negeri Sembilan dan sekitarnya boleh singgah ke Chocodap’s booth bertempat di pusat beli belah AEON Nilai.

Ekspo Nismilan Showcase 2021 yang berlangsung bermula 24 November sehingga 5 Disember menampilkan banyak gerai pameran jualan daripada jenama lain juga.

King Chocodap’s, Nadhirah Abdul Jalal bersama suami Mohd Salehudin Abdul Mutalib dan juga Puan Mahanom Mohd Zin @ Kak Nom sudah bersiap sedia berjumpa dengan pengunjung di sana.

“Anda yang nak tahu lebih lanjut mengenai bisnes bersama Chocodap’s, kami di sini dah ready untuk explain yang berminat sertai Chocodap’s sebagai ejen atau dropship.

“Jual coklat mampu ubah hidup. Jika ada impian untuk beli rumah atau kereta tetapi masih belum bekerja atau duit gaji sekarang tak cukup menampung, boleh cuba join Chocodap’s dan bergelar usahawan coklat. Tak ada pengalaman, jangan risau ramai leader dan rakan-rakan yang boleh guide bagaimana untuk buat sales,” katanya.

Bukan itu je, pengunjung ke booth Chocodap’s berpeluang menerima kejutan antaranya coklat percuma, free gift combo dan ada juga permainan spin the wheel.

Amacam, best kan? Rugi kalau tak singgah! Yang tak sempat hari ini, boleh singgah hujung minggu ini okay? Jangan lupa date kita, jumpa di sana!

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment