Mar 28
5 JANGAN untuk mereka yang baru nak START BERNIAGA

JANGAN MALU…mulakan perniagaan dari RUMAH…kalau nak cari OFFICE pun cari…

Mar 28
Happy Holiday

Cuti cuti sekolah ni..korang jamu ni jer..kompem kidoss kat rumah happy and behave…

Mar 28
Chocodaps2u

Buat Benda Sama hanya akan memberikan hasil yang sama Tahun 2020, Akan diperkenalkan…

Mar 28
Circle menentukan siapa kita next 5 years

Saya masih ingat lagi, bagaimana saya bermula dengan perniagaan dan bagaimana saya…

Mar 28
si Gojes

Bersama geng Golden Circle Byond, my beloved MIL Hjh Umi Salamah & si gojess MUA…

Mar 28
Roadtour Johor

Ticer sooo excited nak melawat anak2 Chocodap’s di Johor ni. King…

Mar 26
Hot Seat

Seperti yang semua tahu Richwork telah melahirkan ramai jutawan dan berjaya mengubah…

Mar 26
Macam tak percaya

Selalu tengok Facebook hasil Calligraphy Tuan Afnan Rosli. Macam tak percaya hari ni…

Mar 26
Pagi!Pagi!Pagi!!

Pagi ni ticer bersama Team Power Ranges Pink CCL Squad kak Nadhirah Jalal King…