Previous
Next
JANGAN RISAU!

Kami akan sentiasa cuba membantu anda untuk berjaya dalam Bisnes Chocodap’s ini.


Buka perniagaan anda tanpa perlu bersusah payah mengurus produk, pembungkusan atau penghantaran.

Ketahui lebih lagi, Bagaimana sistem Usahawan Chocodap's ni? SEMUDAH ABC SAHAJA...

Tiada lagi kos inventori atau logistik penghantaran. Produk akan diurus dan dihantar terus dari usahawan atau HQ kepada pelanggan anda.

Langkah 1

Customer akan memberi tempahan coklat kepada anda

Langkah 2

Berikan tempahan coklat customer anda kepada agent atau pihak HQ

Langkah 3

Agent atau HQ menguruskan Tempahan Coklat customer anda

langkah 4

Tempahan Coklat sedia untuk di hantar ke customer anda

9 SEBAB KENAPA PERLU JADI USAHAWAN CHOCODAP'S

Korang tahu kan, yang sistem Chocodap’s ni tersangatlah best. Kami ada beberapa sebab utama yang buat ramai orang jatuh cinta dengan sistem kami… Jangan tak tahu, sistem usahawan kami amat popular sampai kami terpaksa hadkan pengambilan ejen-ejen baru tau. Demi nak pastikan agar kualiti coaching dan latihan yang diberikan kepada usahawan – usahawan baru terjaga dan terjamin kualitinya. Best kan?

Komisyen Maxima 50%
produk coklat mudah di jual
repeat order yang sangat tinggi
sistem yang mudah
bahan promosi dari HQ
Testimoni usahawan yang banyak
fulltime atau part time
support group dan training disediakan
hanya menggunakan phone dan internet

BEST NYA! SAYA DAH TAK SABAR
NAK MENJADI USAHAWAN CHOCODAP'S

Setelah anda berdaftar sebagai Usahawan Chocodap’s, anda akan dibekalkan dengan beberapa kit (alat) untuk membantu anda lebih mengenali coklat chocodap’s

BETUL KE BOLEH BERJAYA DALAM BISNES CHOCODAP'S

Eh, mestilah betul! Banyak usahawan dari Chocodap’s membuat jualan lima, enam, dan tujuh angka sebulan tau. Semua pun bermula daripada dropship. Malah, ada usahawan chocodap’s yang berjaya buat sales juta juta dalam masa setahun bermula sebagai seorang dropship!

BACA TESTIMONI KAMI! 🔥

AYUH JADI USAHAWAN CHOCODAP'S HARI INI

Ayuh terokai kebaikan dan servis yang anda perlukan untuk memulakan, dan membesarkan perniagaan anda dengan kami