Tag: Truffle yogurt

Feb 02
Rasa mengantuk je bile WFH? Cuba dapatkan ni!

Petang-petang sambil work from home ni kadang-kadang boleh terlena dibuatnya. Maklumlah, katil dan sofa depan mata! Nak hilangkan rasa mengantuk tu why not korang cuba kudapan dari Chocodap’s yang boleh buat mata segar semula. Coklat Viral Paling Sedap di Malaysia. Sekali try pasti nak lagi! Suka buah-buahan boleh cuba Yogurt. Suka pahit-pahit sedap jom cuba […]

Jan 20
Permulaan jual RM 159 jer, Ejen Nor terkejut jumlah cecah enam angka!

Mungkin ramai gelisah dengan ‘serangan’ pandemik COVID-19 yang melanda dunia apabila situasi ini meragut banyak punca pendapatan. Buktinya, ramai yang kehilangan kerja sejak tahun lalu. Namun begitu, ada hikmah di sebalik setiap musibah. Apa yang penting, jangan pernah putus asa untuk mencari rezeki walau terpaksa dilakukan di dalam rumah. Ruang mungkin terhad tetapi dengan kecanggihan […]