Category: Uncategorized

Sep 10
Kekal Jaga SOP, Kita Belum Menang!

Wabak Covid-19 nampaknya masih lagi aktif di beberapa negeri antaranya Kedah Darul…

Sep 09
EXCLUSIVE BOX

Buntu tak tahu nak bagi hadiah birthday apa untuksi dia❓Jangan risau Exclusive…

Sep 07
BERINGAT SEBELUM SUSAH, BELAJAR SIMPAN DUIT MASA MUDA

Berjimat sebelum habis! Terutama anak-anak muda yang baru mula bekerja. Jangan joli…

Sep 04
Raisin Ruby Taruhan Baru Chocodap’s!

Buat penggemar kismis dan coklat, ini berita baik untuk anda! Chocodap’s tampil…

Aug 19
Eh, asyik makan coklat je…tak takut sakit ke nanti??! 🤔

Jarang-jarang kita dengar orang yang tak gemarkan coklat. Betul tak?Buktinya, ke mana…

Mar 28
Circle menentukan siapa kita next 5 years

Saya masih ingat lagi, bagaimana saya bermula dengan perniagaan dan bagaimana saya…

Mar 28
si Gojes

Bersama geng Golden Circle Byond, my beloved MIL Hjh Umi Salamah & si gojess MUA…

Mar 28
Roadtour Johor

Ticer sooo excited nak melawat anak2 Chocodap’s di Johor ni. King…

Mar 26
Hot Seat

Seperti yang semua tahu Richwork telah melahirkan ramai jutawan dan berjaya mengubah…

Mar 26
Macam tak percaya

Selalu tengok Facebook hasil Calligraphy Tuan Afnan Rosli. Macam tak percaya hari ni…