Category: Uncategorized

Dec 15
Anak asyik kunyah coklat, perlu runsing atau tidak?

Bila anak suka sangat makan coklat, perlu runsing atau tidak? Asal menangis saja minta…

Dec 03
Santuni orang kurang upaya (OKU), raikan mereka hari ini!

Hari Orang Kurang Upaya (OKU) Sedunia diisytihar oleh Pertubuhan Bangsa- Bangsa…

Dec 02
‘Mula dengan 5 kg coklat akhirnya…’- Nurul Nadhirah menangis sebab Chocodap’s?

Berhenti kerja, tercari bisnes yang pulangannya cepat dan mujur saya… Setiap individu…

Nov 23
Nak coklat fav kamu tahan lama? Ikuti tips ringkas ini!

Kalau manusia bila ada dekat tempat panas pun dah berpeluh, inikan pula coklat. Ye…

Nov 03
Pernah sampai tahap korek tabung, Ejen Chocodap’s bongkar kisah lalu

Siapa sangka dari pertanyaan santai di Facebook rakan, Puan Ainna atau nama sebenarnya…

Oct 23
Badan cepat letih? Try makanan yang kami list down di bawah!

Cepat berasa letih dan lesu? Pernah terfikir tak apa punca utama selain daripada tidak…

Sep 28
Keluarga Chocodap’s santuni anak anak Maahad Tahfiz Masjid Pangsun

Alhamdulillah…Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada anak-anak Maahad Tahfiz…

Sep 25
Selamatkan Bumi, Beralih Ke Jute Bag!

Lupakan plastik, jom beralih ke Jute Bag! Cute kan? Jute Bag keluaran Chocodap’s kini…

Sep 23
Jom Relakskan Minda Pergi Bercuti!

Bila hujung minggu je, pening fikir nak buat apa. Nak pergi bercuti luar negara memang…

Sep 11
‘Hantu’ Coklat Memang Wujud, Biar Betul?

Bukan sikit-sikit orang yang ‘hantu’ makan coklat, mesti ada daripada kita…