Oct 28
Klasik, mewah dalam satu paket sama

Craving manisan tapi ekonomi sekarang tak mengizinkan? Korang boleh grab TRUFFLE TIRAMISU keluaran Chocodap’s dengan harga mampu milik! Rasa coklat disaluti serbuk tiramisu yang mewah & super enak! Konfirm sekali gigit korang nak lagi 🤤🍬Dah la cute, sedap pula tu. Harga pun konfirm mampu milik 😉 Jangan tunggu lagi, cepat grab sekarang ‼

Oct 24
Buat ghaso-ghaso, yang mana satu best?

Duk ralit ngunyah…tahu-tahu habis sepaket, sedap bethol 😳 Nampak macam candy, very colourful! Kunyah-kunyah rupa-rupanya Truffle Yogurt. Sesuai dihidang untuk anak-anak baru balik sekolah, letak semangkuk kt tepi… sekejap je dah licin 😚

Oct 23
Hasil komisyen Chocodap’s, Nora berjaya beli kereta idaman!

Empat tahun bersama Chocodap’s, Anora Gazi atau Nora akui usahanya kini menampakkan hasil apabila berjaya membeli sebuah kereta idamannya. Ujar Nora, kereta Perodua Bezza yang baru sahaja dibeli bakal memberi keselesaan kepada dia dan keluarga. “Alhamdulillah berkat sabar kumpul duit komisyen jual coklat Chocodap’s bermula tahun lepas, akhirnya saya dapat juga kereta idaman. “Hasil duit […]

Oct 23
Terima kasih Kelab Pemilik Grand Livina Negeri Sembilan!

Alhamdulillah sewa dewan hari ini di Chocodap’s Event Hall, untuk Majlis AGM KELAB PEMILIK GRAND LIVINA NEGERI SEMBILAN. Alhamdulillah selesai untuk 120 orang sekali dengan tempahan makanan. Syukur dapat good review dari client🤩 Kami juga menawarkan pelbagai jenis coklat dan ice cream dekat kedai bawah. Alhamdulillah habis jugak satu bancuhan ice cream 🍦 kami haritu […]

Oct 17
Ada ke coklat bawah RM5 sekarang?

Hantu-hantu coklat sekalian! Ini dia berita baik yang ditunggu ramai. Tak lain tak bukan mestilah chocobar keluaran CHOCODAP’S Boleh makan begitu sahaja. Boleh juga dimasukkan dalam masakan Pelbagai resepi boleh dicuba dengan CHOCOBAR Harga gerenti mesra poket! Boleh reward anak-anak lepas dorang balik sekolah nanti. Hehe Jom dapatkan beramai-ramai sekarang

Oct 16
Bukan coklat je…dewan untuk disewa pun ada!

Makin ramai yang dah tahu Chocodap’s juga ada menyediakan dewan Dplazo untuk disewa. Anda yang berada di sekitar Negeri Sembilan, yang nak buat majlis atau mesyuarat, kami boleh bantu! Baru-baru ini, kami mendapat tempahan dari Persatuan Sahabat KAFA Negeri Sembilan. Mereka ada Mesyuarat Agong Dwitahunan Sesi 2023/2024. Terima kasih kerana menggunakan Dewan kami dengan mengambil […]

Oct 15
Gali ilmu selagi ada kudrat, terima kasih Vibes International!

Alhamdulillah selesai untuk 3 hari yang luar biasa! Jutaan terima kasih buat VIBES INTERNATIONAL AGENCY team terutama Dato Fizal yang beri kami ruang dan peluang untuk Chocodap’s menjadi sebahagian peserta dalam aktiviti kelas. Big thanks to semua sahabat dalam kelas yang buat video tiktok Chocodap’s. We really appreciate it. Terutama sekaliyang melorongkan kami ke sini […]

Oct 13
Suka makan chocojar tak? Kalau suka kena baca ni!

Siapa kat sini suka makan Chocojar? Sambil study, tengok tv atau beriadah dgn family atau kawan-kawan, sambil tu lah korang menikmati limpahan chocolate ditambah pula dengan kerangupan cereal, phewww sebalang memang tak cukup! Pejam celik kunyah-kunyah boleh habis dua balang. Flavour Rainbow White Tiramisu ada, Almond White Tiramisu pun ada, Mini Bite pun ada tau! Pilih je mana, […]

Oct 11
Chocodap’s tembus pasaran Indonesia? Get ready!

Chocodap’s Ready To fly ✈️✈️✈️ Berita gembira kami nak kongsikan, Chocodap’s dah ready dijual di negara jiran, Indonesia! Kami percaya saudara serumpun di sana pasti gemar dengan rangkaian produk coklat Chocodap’s yang tersedia. Chocodap’s From Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 To Indonesia 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 Doakan ia bakal menjadi realiti! Doakan yang baik-baik untuk kami. Semoga segala kebaikkan itu berbalik […]