Tag: soft cookies

Jun 30
Another 500 soft cookies on the way, Alhamdulillah!

Alhamdulillah mungkin tak selaju orang lain, TAPI tak sangka almost 600 soft cookies dah terjual! Doakan kami, kami usaha habis baik bantu mudahkan jualan Chocodian’s dengan produk baru yang on demand. Berniaga sebagai produk owner ni tak mudah, dengan market yang tengah tenat sekarang ni, marketing FREE COST yang susah nak menjadi dengan harga barang […]

Jun 02
Soft Cookies Chocodap’s In The House!

Alhamdulillah siapkan dah Soft Cookies kita, jom siapa nak jadi 100 yang terawal untuk cuba. Signature by our Coklat Mini Bites. Berpeluh ticer siapkan tau! Bab masak-masak biarlah kita serah pada yang pakar, fokus kami pada marketing & branding.  Kita tak boleh nak pulun semua benda, kitalah masak, kita jugak lah nak kene iklan, kita […]