Seperti yang semua tahu Richwork telah melahirkan ramai jutawan dan berjaya mengubah hidup mereka. Peluang ini tidak di sia-siakan oleh Ticer Sarah dan terus tekad untuk mendaftar kelas yang diadakan oleh Richwork. Ticer Sarah telah mendaftar sebagai TITAN dan pelbagai ilmu diberikan untuk meningkatkan lagi ilmu perniagaan Chocodaps dan dalam masa yang sama, Ticer Sarah akan berkongsi segala ilmu yang di perolehi kepada semua usahawan bagi memantapkan lagi perjalanan usahawan seiiring dengan objektif Chocodaps sendiri.

  Sebelum join TITAN lagi dah pasak IMPIAN nak jadi hot seat bila tengok diorang sharing on stage. Rasa proud sangat setiap kali dengar mereka yang dah Success sharing sebagai hot seat.Bila kita yakin dengan dengan apa yang kita IMPIKAN, TARGETKAN, InsyaAllah makin mudah la kita nak capai impian itu.Jom belajar meletakkan IMPIAN yang lebih besar, yang lebih jelas & letakkan YAKIN yang tinggi kita akan dapat.

  Di sini peningkatan peniagaan akan di rekod pada setiap bulan. Dengan peningkatan yang positif, Ticer Sarah telah dipilih sebagai salah seorang HOT SEAT di #NUH2019 untuk berkongsi sedikit kisah kami agar ia memberi INSPIRASI kepada hampir 12000 peserta di NUH2019.Secara tidak langsung, usahawan yang pergi ke NUH2019 terinspirasi dengan pencapaian Ticer Sarah sendiri. Ia merupakan bukti yang nyata untuk berjaya. Tiada yang mustahil.

“Jika hendak Berjaya carilah Guru”

LET’S SUCCESS MAKE NOISE

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment