Circle menentukan siapa kita next 5 years

Saya masih ingat lagi, bagaimana saya bermula dengan perniagaan dan bagaimana saya boleh bertahan sampai ke hari ini

Perkara yang saya sedar tak sedar saya lakukan adalah dengan menyertai CIRCLE busines owner. Saya ambil COACHING setahun dengan beliau (sifu #NajibAssadok) berbekalkan kan KAD KREDIT….

Pada permulaan perniagaan saya, hanya isteri sahaja yang support apa yang saya nak buat…kami tiada wang simpanan langsung…keluarga saya pun tak support sebab mereka melihat saya sedang buat keputusan yang salah…

Saya rasa klo saya tak sertai CIRCLE business ni.., mungkin saya jugak berhenti di tengah jalan dan pergi cari kerja…Dan bila berada dengan kawan-kawan yang positif, yang berjaya dalam perniagaan mereka. Ia buat kan saya yakin kemana arah perniagaan ini. Saya NAMPAK dengan MATA saya sendiri bagaimana mereka BERJAYA. KEYAKINAN ini yang pegang saya untuk terus redah dengan apa jua yang berlaku

Mustahil lah saya TAK PERNAH DOWN, Busines ada naik turun. Setiap kali DOWN saya akan bersama dengan CIRCLE, join kelas, join program. Tak tahu lah nak cakap macam mana…tapi aura dowang bantu bakar balik semangat perjuangan saya.

Always being in a POSITIVE CIRCLE..

Berniaga jangan sorang-sorang…Stay dalam group yang diberikan oleh founder/HQ…makes friend and help each other

*JIKA NAK COKLAT FREE dari saya

Cari FB Page:

Chocodap’s Chocolate Supplier

#viral #Coklat #Sedap #best #premium #Halal #local #JanaIncome #BuatDuit #Emas #Reward #sedap

Comments

 • Nurul
  06/26/2020 at 11:10 PM

  Assalam cmner klu sy nk jdi ejen / stokis..
  Bole g tau detail hrga ejen dn stokis. Tq

 • ong chin hwat
  07/09/2020 at 4:23 PM

  Impress dengan pegangan En Farhan untuk bertahan dengan keyakinan. Kami adalah kilang membuat chocolate di selatan semenanjung Malaysia bersedia untuk berganding bahu dengan En Farhan untuk memasarkan chocolate yang sedap and berkualiti untuk peminat-peminat chocolate.

Add a comment