Luar Biasa! Ustazah juga mampu jana income bulanan lima angka

Tugas sebagai seorang ustazah tidak menghalang Kak Nor untuk terus berjuang di Chocodap’s!

Berpengalaman berniaga bantu suami di gerai nasi kukus di pinggir jalan menjadikan Noraini Mat Seman atau Kak Nor yakin untuk berdepan dengan pelanggan.

“Dulu memang struggle hidup. Balik sekolah saya tolong suami berniaga nasi kukus tepi jalan. Waktu tu tahun 2019 selepas suami ambil keputusan untuk berhenti dan berniaga.

“Tahun yang sama saya nampak iklan Chocodap’s di Facebook. Teruja nak try untuk makan, bila dah rasa…uish sedap dan terus jatuh cinta untuk join,” katanya.

Siapa sangka awal tahun 2020, jualan coklat Kak Nor hanya bermula dari RM 159 melonjak ke empat angka seterusnya lima angka. Hebat kan?

Tahun lalu juga menyaksikan kejayaan team Kak Nor apabila jualan berkumpulan pernah mencecah sebanyak RM 176,000.

“Allahuakbar, baiknya Allah kepada Kak Nor. Saat ini Kak Nor dapat rasa nikmat bebas hutang selepas terima gaji cecah lima angka dengan jual coklat.

“Gaji di sekolah pun dapat, di Chocodap’s juga dapat. Memang happy betul lah,” katanya.

Baru-baru ini juga, Kak Nor menerima ganjaran emas percuma dari Chocodap’s. Difahamkan harga barang kemas itu bernilai RM 10,933.

Kongsi Kak Nor, dia bersyukur segala impian kini menjadi kenyataan. Semoga Kak Nor terus konsisten dan sukses bersama Chocodap’s!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment