Jom Sedut Ilmu, sertai KLINIK KHAS DROPSHIP CHOCODAP’s ESOK!

“Aku nak start bisnes tapi takut lingkup macam dulu”

“Syok tengok orang lain boleh buat rumah untuk mak ayah, hantar buat Umrah. Bila lah turn aku agaknya. Huhu 😖”

Sampai bila asyik nak merungut tengok kejayaan orang lain dekat sosial media?

Kalau dia mampu, tak mustahil anda juga boleh ikut jejak langkah sama! Zaman sekarang, kalau anda ada smartphone, data Internet, sesiapa saja boleh berniaga dari rumah.

Tak cukup modal? Jangan risau. Di Chocodap’s, kalau anda tak ada modal untuk mula bisnes, sertai kami sebagai Dropship sebelum naik ke fasa seterusnya.

Anda hanya perlu rajin mempromosi dan mengiklankan produk Chocodap’s.

Mudah kan? Jadi tunggu apa lagi jom jana pendapatan dengan sertai program Dropship sekarang!

✔️Kandungan pemasaran disediakan

✔️Permintaan tinggi coklat setiap hari sejak 2015.

✔️Peluang bekerja sendiri.

✔️TAK PERLU MODAL!

Amacam, best tak best? Sertai Klinik Dropship Chocodap’s ESOK 18 September 2021 (Sabtu) bermula 8.30 am- 1 pm di platform Zoom.

*Hadiah hebat menanti Dropship yang mendapat markah paling tinggi akan menerima Pakej Silver Agent Registration termasuk postage.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment