Raikan Aidilfitri dengan Chocodap’s!

Kurang berapa hari lagi sahaja kita bakal menyambut bulan Ramadhan. Ini bermakna, Aidilfitri pun bakal menjelma tak lama lagi.

Kalau korang dah start fikir nak letak apa dalam balang kuih pada Aidilfitri nanti, why not buat kelainan tahun ini dengan sajikan coklat putih daripada Chocodap’s!

Bayangkan, tetamu yang bertandang dihidangkan ALMOND WHITE by Chocodap’s, tentu enjoy sekali!

Pilihan utama penggemar coklat putih dengan kacang Almond, memang berbaloi-baloi.

Berita baik, ini masanya untuk anda siap sedia coklat putih untuk simpanan stok. Lebih awal prepare untuk Raya, lebih bagus kan? Hehe

Chocodap’s kini menjalankan jualan penghabisan stok untuk Almond White. Tapi dengan SYARAT iaitu setiap pembelian Almond White terhad kepada 2 KG sahaja/per invoice.

Jangan ketinggalan okay, siapa cepat dia dapat!

Dapatkan juga kotak istimewa ‘Classic Premium Box’ sekarang, boleh dijadikan sebagai buah tangan ketika bertandang ke rumah sanak saudara nanti.

P/s: Miss White di kotak Classic Premium Box juga bakal diganti dengan sesuatu baharu nanti. Nak tahu apa? Kenalah tunggu 😋

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment