Masih nak hidup ‘biasa-biasa’ atau sebaliknya?

Siapa pun anda sekarang tak menentukan siapa anda di masa akan datang!

Tetapi tindakan anda hari ini akan menentukan siapa anda di masa akan datang. Nak terus dengan cara yang sama, kekal dengan keadaan yang sama, masih nak jadi orang biasa-biasa, masih nak mengharapkan orang lain untuk hidup anda??

PILIHAN SEMUA DI TANGAN KITA!

Mungkin orang kata penat tengok kehidupan Ticer yang sibuk dengan bisnes, dah ada ramai staff pun masih sibuk siang malam bagi training pada team. Macam takda life jer? 🤔

Alhamdulillah syukur dengan hasil penat lelah, dapatlah beri kehidupan yang lebih selasa buat ayah bonda di kampung. Bertahun-tahun dari kita kecik mereka bersusah payah untuk kita. Sekarang tiba masanya untuk kita pulak berbakti pada mereka.

Tipulah kalau kata tak penat, tapi kita tak tahu sampai bila Allah izinkan kita ada kudrat kesihatan untuk buat macam2. Allah izinkan kita berjuang untuk berkongsi rezeki dengan yang lain. Kita tak tahu tahap kesihatan kita sihat sampai bila.

Jauh lagi perjalanan ticer dalam bisnes ni. Masih ramai yang berada dalam keadaan fasa struggle macam kami bermula dulu. Ramai lagi tangan-tangan Chocodian’s, staffs kami yang kami perlu bantu. Kami tak boleh penting diri UMPAMA MELEPAS BATUK DI TANGGA!

Sentiasa perbetulkan niat, up grade Big WHY, besarkan impian, besarkan matlamat hidup. Sejauh mana bisnes yang kita buat akhirnya menjadi saham akhirat yang kekal selamanya.

BE STRONG & CONSISTENT💪🏻💪🏻💪🏻

BUAT SAMPAI JADI 🔥🔥🔥

LET’S SUCCESS MAKE NOISE 🤜🏻🔥🤛🏻

Ticer Sarah
Founder Chocodap’s
Lahirkan Jutawan Chocodap’s

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment