Pin-pin ke tepi, Chocodap’s Choc Bar dah nak sampai!

Percaya tak, sekali you dah masukkan coklat ni dalam mulut you, memang dah tak pandang coklat lain dah! Memang lain macam sedapnya.

Tengok ‘baju’ je dah menyelerakan. Belum dikoyak lagi! Eh eh, kita tengah cakap pasal coklat bar keluaran terbaru Chocodap’s tau. Memang mengundang betul tengok design di bawah ni.

MasyaAllah tak sabar rasanya nak tunggu siap. Untuk first batch macam atas ni masih tiada logo sebab kami masih dalam proses tempah mould. Yang penting ‘baju’ dah dalam proses. Alhamdulillah.

Siapa peminat coklat bar comel macam ni? AKAN DATANG DI PASARAN!

CHOCODAP’S LEBIH DARI SEDAP 😍

Ticer Sarah
Founder Chocodap’s

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment