Peserta Gegar Vaganza 2020 pun dah try, korang bila lagi❓

Peminat coklat semua, korang dah dapatkan Chocodap’s ke belum? Tak kira umur, jantina dan bangsa, pasti korang ada coklat kegemaran masing-masing kan?

Rahsia nak nampak awet muda macam barisan peserta GV 2020, simpan coklat dalam bag atau poket. Bukan apa, bila nak kembali ceriakan mood, kunyah coklat…tak rugi tau!

👉🏻 Phenylethylamine

Kandungan phenylethylamine dalam coklat memberikan rangsangan otak yang menghasilkan dopamine. Kesan kehadiran dopamine mencetuskan perasaan ceria dan tenteram hingga membangkitkan mood romantis. Justeru coklat sangat sesuai sebagai hadiah paling romantik.

Buat peserta GV 2020, Aju Success, Rozita Izlyn, Yantzen & Linda Nanuwil, kami ucapkan selamat maju jaya di pentas program realiti popular pada masa kini. Semoga terus menyinar dalam karier seni!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment